Umpeen muurattu kivijalka

No Comments

Verkkokauppa ei ole erikoiskaupan vihollinen. Se on kuluttajan ainoa vaihtoehto.

Lähetämme joka vuosi joulukirjeen. Kolmena peräkkäisenä jouluna olen etsinyt joulun alla keskustan suurista kirjakaupoista luonnonvärisiä E65-kirjekuoria. Mutta kun ei ole. Turun kokoisessa kaupungissa ei ole ihan tavallisia kirjekuoria! Yksitellen myytäviä kyllä löytyy. Jos ostajalle kelpaa sekalainen värivalikoima ja kohtuuton hinta.

Neljättä kertaa en yritä edes etsiä kuoria. Tilaan ne netistä. Tämäkin 27 euron vuotuinen investointini siirtyy luultavasti kansainväliseen verkkokauppaan. Vain siksi, että erikoiskauppa ei hoida omaa tehtäväänsä ja pidä hyllyssä asiakkaan tarvitsemia tuotteita. Miksi menisin kivijalkaan, jos sieltäkin ostetulle tavaralle pitää odottaa toimitusta?

envelope-png-yellow-envelope-layer-background

Leave a Reply