Erilainen sapattivapaa

2 Comments

Päätökseni ei ole hätiköity. Se on salaa toivomani kompromissi. Tulin itseäni puolitiehen vastaan.

Yli 20 vuotta mainostoimistoa vastaa pitkää oppimäärää. En voi elää mainosalan kanssa, en ilman sitä. Siksi olen päättänyt tehdä seuraavaa:

1)   Siirryn mainostoimistossa 3-päiväiseen työviikkoon. Zeeland on oma lapseni ja haluan olla mukana katsomassa sen kasvamista. En missään nimessä halua katkaista napanuoraa rakastamaani yritykseen, sen upeisiin työtekijöihin ja yhteistyökumppaneihin. Parhaat vuotemme ovat vasta edessä.

2)   Loput kaksi päivää viikosta panostan Foody Allenin kehittämiseen. On mahtavaa päästä aloittamaan uutta. Tähän asti olemme startanneet Foodya iltaisin oman toimen ohessa, mutta nyt meillä on aikaa panostaa sen määrätietoiseen rakentamiseen. Toimitilat valmistuvat tiistaina ja ensimmäinen mahtava työntekijämme aloittaa kuun lopulla. Lokakuun alusta Foody Allen on oikea yritys. Ja tulette näkemään, että siitä tulee hyvä yritys.

3)   Näiden päätöiden ohella jatkan hallituksessa ja/tai neuvonantajana uutta tuulta siipiensä alle saaneissa Rocca-ravintoloissaPiccola Cantinassa, NIIN Finlandissa (tästä kuulette vielä) ja Ciderhousessa.  Eikä neljää ilman viidettä. Jotakin uutta ja herkullista yritysrintamalla on rakenteilla.

4)   Mutta jotakin kattauksestani jää vielä puuttumaan. Olen miettinyt opiskelua. Mutta olen kääntänyt takkini. Haluan opettaa. Haluan jakaa kokemuksiani ja oivalluksiani nuorille. Jos joku teistä tarvitsee vierailevaa luennoitsijaa / kurssin vetäjää, ottakaa yhteyttä juuso@enala.fi

5)   Blogeja, kolumneja ja pakinoita kirjoitan jatkossakin hyvin rajallisesti myös tilaustyönä.

6)   Kuulostaa paljolta, mutta kaiken tarkoitus on, että minulla olisi enemmän vapaa-aikaa. Että minulla olisi parempaa vapaa-aikaa. Että olisin työpäivän päätyttyä enemmän läsnä.

Jos tämä kirjoitus näyttää mielestänne enemmän mainokselta kuin blogikirjoitukselta, se johtuu siitä, että se on juuri sitä. Nyt minun pitää vain uskoa omaa mainontaani ja täyttää itselleni asettamat odotukset. Ne pitää ylittää myös seuraavat 20 vuotta.

 

 

 

 

 

2 Comments (+add yours?)

 1. Riitta Repo
  maalis 19, 2016 @ 16:59:23

  Olen surullinen. Yritin saada aitoa keskustelua sun kanssa yrittäjän ja vähätuloisen välille. Heitit kehiin Poskiparran ja aloit nauramaan mulle.

  Vastaa

  • juuso
   maalis 21, 2016 @ 08:44:43

   Riitta, kirjoitit julkiselle Facebook-seinälleni erikoisia asioita. Kommenttisi olivat kaikkien nähtävinä ja he kommentoivat ihan oma-aloitteisesti. En nauranut. Olin lähinnä surullinen puolestasi. En ymmärrä, miksi syytit minua Sanni Grahn-Laasosen tviitistä. En edes tunne häntä.

   T juuso

   Vastaa

Leave a Reply