Hitti tuli väärästä biisistä

No Comments

Populistin tie on nopea. Kestävyydestä en tiedä.

Olen kirjoittanut satoja blogitekstejä. Useimpiin olen ollut tyytyväinen. Ne ovat ilmentäneet omaa maailmankuvaani, välittäneet omia arvojani. Omin tyylilajini on arjen kohtaamisista ammentava human interest.

Saan kirjoituksistani monesti paljon palautetta.  Saan sitä kuitenkin enemmän meilillä, puhelimella ja kasvotusten, kuin suoraan postausten kommenttikenttiin kirjoitettuna. Kollegani Janne arveli, että koska aiheet ovat usein henkilökohtaisia, palautekin halutaan antaa henkilökohtaisesti. Hyvin arveltu. Palautetta on mukava saada.

Eilen kirjoitin tunnekuohun vallassa ”Yhteisestä matkasta”. Tätä kirjoittaessa siitä on pitänyt 490 lukijaa. Tiistaina kirjoittamastani ”Vesiesteen ylittämisestä” on pitänyt vain yhdeksän lukijaa. Itse pidin siitä paljon enemmän.

 

Leave a Reply