Unelmoi isosti, keskisuuresti, pienesti. Unelmoi.

No Comments

Viikko sitten Arnold Schwarzenegger kehotti suomalaisia yritysjohtajia unelmoimaan isosti. Tämänpäiväisessä myllyhoidossani hänelle löytyi opponentti. Jari Sarasvuo ei pitänyt suuressakaan arvossa elämänohjetta, joka parhaimmillaankin motivoi promillea kansasta. Suuri osa kansasta ei jaksa unelmoida. He yrittävät selviytyä.

Vieressäni istui keskittyneenä tunnettu suomalainen lauluntekijä. Pidän kovasti hänen orkesterinsa tuotannosta. Erityisesti olen pitänyt aina seuraavista riveistä:

 
en välitä vaikka talvella

oves takana annat mun palella

enkä välitä vaikka kesällä

heität mua ampiaispesällä

kunhan vain sanoa voin

sulta yhden tasaisen hetken sain

 

Liian monelle meistä unelma on yksi tasainen hetki. Vaikka se ei ole suuri unelma ihmiskunnalle, se voi olla elämän kokoinen unelmoijalleen. Kunpa jokaisella meistä olisi mahdollisuus saavuttaa edes unelmista pienin.

#stronghold

 

4617_4617_5

Leave a Reply