Kiihkeyttä kuumaa, hulluutta huumaa

No Comments

Puhuin eilen intohimosta. Asiasta puhuminen on minulle intohimo.

Olen myynyt vuosien mittaan markkinointiviestinnän suunnittelua kymmenien miljoonien eurojen arvosta. En ole vakuuttanut ensimmäistäkään ostajaa järjellä. Miten voisinkaan? Olen tulisieluinen ja tuulella käyvä. Valinta on perustunut aina tunteeseen. Luultavasti asiakkaat uskovat, että osa intohimostani tarttuu myös heidän tuotteensa tai palvelunsa markkinointiin. Jokaisessa myyntipuheessani on sisäänrakennettuna vastuuvapauslauseke. Muistutan potentiaalisia asiakkaita siitä, että itse en hoida koskaan mitään asiallisia asioita. Sitä varten ympärilläni on osaavia kollegoja.

Kun puhun muille intohimosta, moni ymmärtää sen väärin. He sanovat, että kaikki eivät voi olla yhtä tulisieluisia kuin minä. Onneksi eivät. Intohimolla ei ole mitään tekemistä käyttäytymisen kanssa. Myös levollinen voi olla intohimoinen. Erityisesti hän voi.

 

Intohimoa on sisäinen palo ratkaista haasteita.

Intohimoa on vimma nähdä toisin.

Intohimoa on rakkaus ihmisiin.

Intohimoa on kiihko päästä lyömään lapio saveen.

Intohimoa on palo silmissä, hohde poskissa.

 

Ehkä intohimo on väärä sana. Polte on paljon parempi. Tunnetko sen sisälläsi?

 

Untitled-1

Leave a Reply