Silmät kiinni rivillä yksi

1 Comment

Alison Moyetin lohduton ääni kairautui 80-luvun alussa teinipojan selkäytimeeni. Eikä se ole sieltä tullut koskaan ulos. Jos minua masentaa, Yazoon Anyone toimii aina. Se kuljettaa takuuvarmasti vielä syvemmälle. Sieltä on hyvä aloittaa nousu takaisin pinnalle.

30 vuoden odotuksen jälkeen minulla on liput Moyetin konserttiin. Seurassa, joka osaa laillani arvostaa kyseistä artistia. Anyone jää varmastikin kuulematta, mutta ei sovi pyytää liikoja. Olisikohan kimppaselfie liikaa pyydetty? Seuraanhan konserttia sentään paraatipaikalta riviltä yksi. Silmät kiinni.

 

alison-moyet

 

 

One Comment (+add yours?)

  1. Leena
    syys 26, 2014 @ 19:05:32

    Miten olinkaan voinut unohtaa Yazoon ja etenkin Alison Moyetin upean äänen…
    Kiitos että löysin tuon äänen ja kaikki ne muistot uudestaan!

    Vastaa

Leave a Reply