Tuoretta sisältöä elämään

No Comments

Työssäni olen todistamassa aitiopaikalta, miten mediat muuttuvat, mutta sisällöntuotannon tarve säilyy. Samaa faktaa olen todistanut tänään penkkiurheilijana.

Ensin seurasin koripallon EM-kisojen Suomi-Georgia –ottelua. Suomen peli-ilme oli upea. Voitto oli ansaittu. Suomen yltäminen kahdeksan parhaan joukkoon ensi maanantain Slovenia-voitolla olisi yksi vuoden urheilutekoja.

Vaihdoin kanavaa Neloselta YLE2:lle ja seurasin lentopallon EM-kisojen Suomi-Ranskaa. Suomen peli-ilme oli täälläkin upea, vaikka tällä kertaa se ei  riittänyt viime kisojen hopeamitalistille. Ero oli hiuksen hieno. Huomenna alkusarjassa tulee vastaan Italia.

Merkillepantavaa iltapäivän urheilu-uutisvirrassa oli se, että yleisurheilun Suomi-Ruotsi –maaottelu sai tehdä nöyrästi tilaa venyneelle lentopallolähetykselle. Vaikka Ruotsi-ottelu on konseptina mukavan positiivinen ja lämminhenkinen, tv-lähetyksen tunnelma on edellisiin joukkuelajeihin verrattuna vaisu.

Kyse on sisällön laadusta. Koripallossa ja lentopallossa suomalaiset taistelevat huippuja vastaan. Olympiastadionilla ottavat yhteen ynnä muut.

 

Leave a Reply