Oman elämäni Jan Boklöv

No Comments

Ikäiseni varmasti muistavat ruotsalaisen Jan Boklövin. Hän on ruotsalainen, joka mullisti mäkihypyn lanseeraamalla V-tyylin. Leveä haara-asento ja baggyt haalarit tuplasivat anorektisten hyppääjien kantopinta-alan. Ihminen muuttui Boklövin innovaation myötä liito-oravaksi.

Boklöv taisi voittaa muutaman maailmancupin osakilpailun. Sen suurempia menestyksiä ei ehtinyt kertyä, sillä häntä lahjakkaammat vanhan tyylin hyppääjät omaksuivat nopeasti uuden tavan lentää. Boklövin tähti sammuikin nopeasti. Hän osasi lentää, mutta muilta teknisiltä taidoiltaan hän ei pärjännyt kilpailussa.

Uusi tekniikka ei tee aina autuaaksi. Olen huomannut olevani monen uuden tekniikan ja/tai innovaation omaksujana seurailija. Olen nyt kesän ammattikirjallisuuden innoittamana aktiivisesti muuttamassa omia toimintatapojani. Mutta teen sen varovasti. En hylkää vanhaa ja koeteltua. Siksi palasinkin lomalta uusien oppieni vastaisesti täyttämällä vimmaisesti itse määrittelemäni myyntisuppilon. Olen ottanut parissa päivässä kymmeniä kontakteja. Yhteydenottoihini olen saanut vastaukseksi punaista, poissaoloviestejä, mutta myös haaleaa oranssia. Oranssi on myyntimiehen vihreä.

Seuraavalta lomalta palatessani saatan toimia toisin. Ehkä sinunkin pitäisi. Stay tuned!

 

The-best-top-desktop-windows-vista-wallpapers-25

 

 

Leave a Reply