Tehdään yhdessä mainetekoja

No Comments

Luin kesälomalla taas puolitoista hyllymetriä kirjoja. Kattaus oli tänä vuonna edellisiä vähemmän proosallinen, sillä Ekonomiliiton kirjallisuuspalkintoraatilaisena luin myös kasapäin ammattikirjallisuutta. Onneksi luin. Monet ansiokkaat businesskirjat vahvistivat uskoani siihen, että olemme kollegoitteni ja asiakkaittemme kanssa tehneet paljon asioita oikein ja ajan hengessä. Mutta vähintään yhtä hedelmällistä oli hyväksyä uusia tapoja ajatella. Monet omat mielipiteeni ovat olleet naurettavan vanhanaikaisia ja vääriä. Toivon, että osaan jalkauttaa kirjojen käynnistämän eheytymisen myös käytäntöön erityisesti asiantuntijatyön johtamishaasteissa.

En malta odottaa! Ihanan kesäloman jälkeen alkaa ihana syksy. Näen uusin silmin myynnin ja markkinoinnin integroinnin. Tunnen entistä paremmin b-to-b –kumppanuuksien rakentumisen mekanismit.  Sain ahaa-elämyksiä myös uudesta työkulttuurista ja ajankäytöstä. Niissä ymmärsin olleeni eniten väärällä ladulla. Keväämme oli erinomainen. Henkilöstö voi hyvin, pelasi hyvää joukkuepeliä. Tekemisen meininki näkyi vanhoille ja uusille asiakkaille. Syksystä tulee vielä parempi. Haastakaa meidät. Haastakaa minut. Tehdään yhdessä parempaa myyntiä ja mainetekoja!

 

Curve

Leave a Reply