Zlatanin kaltainen

No Comments

Tänään on ollut tavallistakin parempi päivä. Erityisen iloinen olen työpäivästäni. Kävin tänään kolmessa palaverissa ja niistä kaikista jäi hyvä ja positiivinen tunne. Mukavia ihmisiä, mielenkiintoisia asioita. Ja kuinka ollakaan, erityisen tyytyväinen olen juuri nyt itseeni.

Kollegani Riina sanoi eilen, että onneksi kaikki eivät ole kaltaisiani. Luokan pelle tarvitsee myös kuulijat. Kaikki eivät voi paistatella parrasvaloissa yhtä aikaa. Silloin katsomo jäisi tyhjäksi.

Tiedän tasan tarkkaan, että oma työpanokseni on murto-osa kaikesta työyhteisöni tekemästä. Silloin kun on täysi luottamus kollegoihin, on uskallusta ottaa vapauksia omassa työssään. Jos levittelen siipiäni eivätkä ne kannakaan, minulla on turvaverkko valmiina. Seisovassa ilmassa työkaverit puhaltavat tuulta siipieni alle.

Mutta silti. On minussa sen verran Zlatania, että tiedostan ylikehittyneen itsetuntoni saattavan poistaa yhteisistä tavoitteistamme viimeisetkin esteet. Omaan osaamiseen pitää uskoa ja uskon pitää näkyä myös asiakkaille. Jokaiseen palaveriin mennessä on uskottava olevansa paras mahdollinen ihminen työn tekijäksi. Yleensä kumppanini huomaavatkin minun olevan paras. Se on heille helppoa. Kerron sen;)

 

zlatan-ibrahimovic-lors-de-psg-lorient-le-11-aout-2012-10909575yppxt_1713

Leave a Reply