Välipäivä

No Comments

Toukokuu on ollut kova rutistus. Paljon töitä. Unohtumattomat matkat Keniaan ja Moskovaan. Kuopuksen ylioppilasjuhlien valmistelut. Ensi viikonloppuna juhlitaan terhakkaan isäni 80-vuotispäiviä. Eikä työrintamallakaan ei ole luvassa yhtään rauhallisempia aikoja. Se on hyvä niin.

Tänään on lupa vain olla. Välipäivä. Kun muut nukkuvat, minä avaan television. LIV tarjoaa täydellistä no brains –terapiaa. Sisustus uusiksi miehen tapaan ja Sisustuskaksoset. En jaksa edes niiden harmitonta sähellystä. Kuuntelen Spotifysta Monica Zetterlundia. Tukholman Roslagsgatanin varrella on pieni Zetterlundin kunniaksi nimetty puisto. Kun sen penkeille istuu, alkaa soida hänen musiikkinsa.

Pikkuruista puistoa ei edes huomaa, jollei hidasta vauhtiaan.

 

MZ_topp

 

 

Leave a Reply