Pienet murheet

No Comments

Vapaapäiväkin on pelkkää logistiikkasuunnittelua. Kauppalistassa lukee: lammasmerguez, multa, kylmägeeli, kärhö, viini ja salaatti. Aika pienet tarpeet. Järjestän kuitenkin tarpeet oikeisiin koreihin: (lammasmerguez, salaatti), (multa, kärhö), kylmägeeli ja viini. Määritän järjestyksen: (multa, kärhö), kylmägeeli, viini ja (lammasmerguez, salaatti). Ensin kuljetusta kestävät tuotteet, sitten vasta tuoretavarat. Poikkean menomatkalla taimimyymälään ja loput tuotteet saankin kaikki marketin yhteydestä. Kahden pysähdyksen taktiikka. Mutta onkohan isossa marketissa etsimääni merguezia? Lidlissä sitä olisi, mutta niiden salaatti ei taas kelpaa minulle. Pitää soittaa Kupittaalle ja kysyä, ettei tule ajeltua turhaan. Koska ja miksi minusta on tullut näin vaativa? Toisaalta aika pienet ovat murheeni, jos onnistuminen jää kiinni lammasmakkarasta.

 

merguez-grilling

 

Leave a Reply