Hip hip hooray!

2 Comments

Blogissani tuotesijoittelu on harvinaista herkkua. Tässä ansaittu poikkeus.

Ostin eilen vorojen kiusaksi pyörääni uuden lukon. Kelvollisen lukon kuljettaminen on yleensä ollut logistinen haaste. Eilen törmäsin ainakin minulle uuteen innovaatioon: Hiplok on tyylikäs ketjulukko, jonka voi ajaessaan kietaista kätevästi vyötäisilleen. Muutaman koeajon kokemuksella jykevä lukko kulkee mukana kevyesti.

Lukon käytettävyys on ok. Myös design on onnistunut. Tuotteessa on sopivasti teknisyyttä ja trendikkyyttä. Hiplok on hyvä esimerkki arjen innovaatioista. Turvallisen ja toimivan ei tarvitse olla tylsää.

1030034_13

 

 

2 Comments (+add yours?)

 1. Paula
  huhti 24, 2014 @ 16:21:22

  Venyyks toi? Kaikki pyöräilijät ei oo laihoja!

  Vastaa

 2. juuso
  huhti 24, 2014 @ 17:56:10

  Joo. Se on portaattomasti säädettävää mallia. Sopii taatusti sulle.

  Vastaa

Leave a Reply