Arkikuvahaaste

No Comments

Muiden elämä on täydempää kuin omani.

Professori Bengt Holmström lausui viime viikolla, että suomalaiset ovat ylikoulutettuja alisuorittajia. Facebookin arkikuvahaaste todistaa väitteen omalta kohdaltani todeksi. Ei riitä, että alisuoritan arkena. Enhän pysty vastaamaan haasteeseen edes pääsiäisen pyhinä.

Tuttavien arki näyttää koostuvan joko laskettelusta tai mökkeilystä meren rannalla. Matkalla näistä arjen haasteista yritetään selviytyä loungeissa kuohuvaa hörppien. Eikö näitä ihmisiä koskaan närästä?

Omat haasteeni ovat olleet hyvin epäfotogeneettisiä. Jääkaapin kaikki avatut mehu- ja maitotölkit pitäisi yhdistää. Onkohan Tupperware-rasian kanamössö vielä syötävää? Terassia pestessä kollareitten puntit kastuivat. Kaiken lisäksi märistä housuista paljastui palkeenkieli.  Isovarpaan kynsi on liian lyhyeksi leikattu ja nyt se on tulehtumaisillaan. Tommi Kinnusen Neljäntienristeyksen lukeminen ei etene. Luin sen sijaan vanhaa Glorian Kotia. Siinä sanottiin, että kuluneet pinnat ovat kevään hitti. Lehti osoittautui kaksi vuotta vanhaksi. Onkohan trendi vielä ajankohtainen? Apu-lehti oli pääsiäisen takia kaksoisnumero, mutta horoskooppi oli vain yhdeksi viikoksi. Miten voin työssä ja rakkaudessa alkaneella viikolla?

 

WP_20140421_001

Leave a Reply