Onko vääriä vastauksia?

No Comments

Se, joka väittää, että tieto lisää tuskaa, on väärässä.

Teen ammatikseni paljon tarjouksia. Kun olen ne saattanut matkaan, haluan niihin vastauksen. Kyllä vai ei?  Liian monesti vastausta arastellaan kysyä. Kielteinen vastaus pelottaa. On helpompi elää epärealistisessakin toivossa kuin saada naamalle kylmännihkeä rätti. Jokainen vastaus on hyvä. Ei on motivaatio uudelle yritykselle. Kyllä on kiitos hyvin tehdystä työstä.

Itseään pitää usein muistuttaa, että luulo ei ole tiedon väärti. Jos haluaa vastauksen, pitää muistaa kysyä.

Kun vaimo kysyy suomalaiselta mieheltä, vieläkö hän rakastaa, mies tapaa vastata kertovansa, mikäli mielipide muuttuu. Kai sekin rakkautta on. Todellista välittämistä olisi joskus vastata myös kysymättä. Myös asiakassuhteessa.

 

HiRes

 

 

Leave a Reply