Ei ole syytä valittaa

1 Comment

Lähdin aamulla puoli seiskalta uusasiakastapaamiseen. Tie oli kuiva, keli hyvä. Radiosta tuli hyvää ohjelmaa. Mietin esitykseni runkoa. Keksin sen puolimatkassa. Palaveri meni hyvin. Pöydän toisella puolella oli kaksi hiukan minua nuorempaa asiakasta. Sanoivat, että innostukseni tarttuu. Ja että olin hahmottanut aivan oikein heidän haasteensa. Olin muutamassa aiheessa heidän kanssaan aika painavasti eri mieltä. Heidän mielestään se oli piristävää. Sanoin, että on mukava piristää. Sain mukaani tarjouspyynnön. Keksin mielestäni oivallisen ratkaisun jo kotimatkalla. Radiossa puhuttiin Anne Mattilan vartalosta. Miksi kukaan puhuu Anne Mattilasta vartalosta? Ja jos sellaista pitää tehdä, onko radio oikea foorumi? Vaihdoin kanavaa. Valinnanvaraa on. Ehdin vielä iltapäiväksi pariin palaveriin Turussa. Kävin kotimatkalla autopesussa. Puhdas auto näyttää kivalta. Musta auto on keväisin aina pölyisen näköinen. Se joskus harmittaa. Autopesussa keksin laittaa iltaruuaksi pyttipannua. Ostin lähikaupasta lammasbratwursteja, sipulia, perunaa ja yrttejä. Ainekset maksoivat 12 euroa. Tuli tosi hyvää. Kirjoitin ystävälle kirjeen menneisyyden ja historian erosta. Luin sähköpostit. Ei yhtään inhottavaa meiliä tänään. Siitäkin saa olla onnellinen. Tänään alkaa taas tauon jälkeen Greyn anatomia. Hiukan jännittää, onko Jackson Averyn roolihahmoon kirjoitettu mitään rosoa. Oli tai ei, jos en olisi mä, voisin olla vaikka Jackson. Hänen äitinsä on kyllä aika vaativa. Kai tämä on ihan hyvä näin. Minun elämäni. Ainakin se on totta.

 

greys-anatomy-6x23-santuary-jackson-avery-cap

One Comment (+add yours?)

  1. Tero Ylitalo
    maalis 28, 2014 @ 06:52:45

    Erimielisyys on piristävää, koska silloin syntyy uutta. Samamielisyydellä syntyy tuotantoa.

    Vastaa

Leave a Reply