Juzohontas

No Comments

Sara Forsberg osaa puhua kieliä. Hän osaa laulaa ja soittaa. Hän osaa näyttää nätiltä. Hän on sinut itsensä kanssa ja hänellä on kyky flirttailla kameran kanssa. Viime vuoden ylioppilas viettää välivuotta Halpa-Hallin kassalla.

Samaan aikaan toisaalla Ellen DeGeneres juontaa Oscar-gaalaa ja tviittaa puhelinsponsorinsa ideasta kimppameitsien. Sitä jaetaan miljoonia kertoja. Tekstit on niin nähty. Nykyisin ei kumarrella kuvia. Niitä jaetaan. Ja videoita.

Sara Forsberg on Smoukahontas. Videobloggaaja, jolla on hallussaan tämän hetken menestysresepti. Hän on 19-vuotiaana onnistunut luomaan henkilöbrändin ja hänellä on kyky presentoida se mielenkiintoisesti. DeGeneres tunnistaa Smoukahontasin potentiaalin.

Tunnen itseni vanhaksi. Video tappaa kaltaiseni paperitähdet. Olisiko korkea aika päivittää LinkesIn-profiilini Juzohontas-videoblogiksi vai odotanko levollisesti, että retro tulee taas muotiin?

Curriculum vitae written on typewriter

Leave a Reply