Siivouspäivä

No Comments

Meillä oli tänään siivouspäivä. Osallistuin siihen siirtymällä takavasemmalle.

Perustelen osallistumattomuuttani sillä, etten voi sietää äänekkäitä kodinkoneita. Hiustenkuivainta en enää tarvitse. Orastava laktoosi-impotenssini on tehnyt sähkövatkaimestakin turhakkeen. Meluveruke kelpaa enää imuroinnista välttämiseen.

Kävin imuroinnin aikana ostamassa kaupasta saksanpähkinöitä ja timjamia lohen lisäkkeeseen. Kotiin tultuani pölyhuiskutin taulujen kehykset ja tamppasin olohuoneen pörrömaton. Toin kauppareissulta olohuoneen lasipöydälle ruukkunarsissin. Fengshui edellyttäisi leikkokukkia, mutta ruukkutuote oli tarjouksessa.

Yöllä oli satanut lunta. Se oli harmi, sillä haaveilin jo lehtipuhaltimen kevätkäytöstä. Ja ei, se ei ole äänekäs laite. Se on työkone. Siitä lähtee huumaava työn ääni. Se on puutarhatöiden lisäksi oivallinen karvamaton tomuttamisessa.

 

polyhuiska

Leave a Reply