Tummansininen sävel

No Comments

Luin tänään, miten Topi Sorsakoski oli vakavasta sairaudesta kuultuaan palannut studioon ja äänittänyt viimeiseksi jääneen levynsä. Hän rakasti musiikkia ja laulamista niin paljon, että halusi omistautua rakkaalle työlleen sairaanakin. Toukokuussa äänitetty Tummansininen sävel on julkaistu tänään.  En ole koskaan ollut erityinen Sorsakosken ystävä, mutta arvostan sitä paloa, jota hän osoitti työtään kohtaan.

Itse en palaisi mainostoimistoon kirjoittamaan syöpähoitojen keskellä suoramainoskirjettä. Olen väärällä alalla.

Kuulin tänään suureksi surukseni, että yksi vanhoista hyvistä työkavereistani on menehtynyt vaikeaan sairauteen. Poikkeuksellinen nuori mies, joista meille kaikille jää pelkästään hyviä ja positiivisia muistoja. Olen onnekas, että olen saanut työskennellä hänen kaltaisensa ihmisen kanssa. Olen saanut elää ja työskennellä hyvien ihmisten kanssa. Olen oikealla alalla.

Surun keskellä meitä lohduttakoon vanha englantilainen muistolause:

“Miten naurammekaan eron tuskalle, kun taas tapaamme.”

 

Leave a Reply