Pieni välitilinpäätös

No Comments

Vuosi vaihtuu. En lupaa mitään. Olen proaktiivisesti armollinen itselleni. Jää vähemmän kaduttavaa.

Päättyvä vuosi oli monella tapaa poikkeuksellisen riemukas. Olen saanut iloita lukemattomia kertoa minulle rakkaimmista asioista. Perhe on tuonut minulle odottamatonta iloa. Pojat ovat kasvaneet upeiksi, kunnianhimoisiksi ja itsenäisiksi nuoriksi. He ovat löytäneet mukavat seurustelukumppanit. Meillä vanhemmilla on riittänyt työtä ja terveyttä. Turhamaisuuttani iloitsen siitä, että vaimo senkun kaunistuu.

Monellakaan rintamalla päättyvä vuosi ei ole ollut helppo. Jälkikäteen ajatellen monet asiat olisi voinut tehdä toisin. Kelloa on turha yrittää kääntää taaksepäin. Virheistä pitää oppia. Olisi itselleen valehtelemista olettaa elämän olevan yhtä myötämäkeä. Vastatuuleen polkiessa reisilihakset vahvistuvat. Me jalokalat nousemme vastavirtaan.

En vala tänäkään iltana tinoja. Ennustan tulevaisuuttani katsomalla peiliin. Jos yhä tunnistan itseni, tiedän, että vuoden päästäkään minun ei tarvitse katua mitään.

 

man-looking-in-mirror-297x300

 

 

 

Leave a Reply