134415 mailia

No Comments

Pojillamme on kimppa-auto. Volkswagen New Beetle. Vuosimalli on 1998. Valmistenumero 575. Eli kyse lienee ensimmäisistä koskaan tehdyistä New Beetleista. Sisäänajo on suoritettu. Kaliforniasta Suomeen uitetun auton mittarissa on 134415 mailia.

Ei tullut yllätyksenä, että katsastaja hylkäsi auton. Tänä vuonna viat olivat vähemmän dramaattisia kuin viime vuonna. Vuosi sitten pohjassa oli tupakka-askin kokoinen reikä. Tänä vuonna vain seuraavat viat:

1)   käyttöjarrun dynamometritestissä jarruvoimien ero oli liian suuri

2)   oikea kaukovalo ei toimi

3)   etusuuntavalojen väri on väärä

4)   peruutusvalo ei toimi

5)   alatukivarren pallonivel on välyksellinen

6)   raidetangon vasemman pään suojakumi on vaurioitunut

Moottori kuitenkin kehrää ja radio soi. Ajoin auton tänään huoltoon. Se on vuosistaan ja maileistaan huolimatta todella hyvä ajettava. En olisi huomannut yhtään näistä vioista. Onneksi nämä vanhat rakkineet pitää katsastaa säännöllisesti. Se tekee liikenteestämme turvallisempaa.

 

Näyttökuva 2013-12-18 kohteessa 20.01.56

Leave a Reply