Chapeau!

1 Comment

Olen monesti todennut, etten ymmärrä jääkiekosta mitään. Silti olen innostunut tällä viikolla paristakin kiekkouutisesta.

Juhani Tammisesta kirjoitettiin eilen. Hän kertoi olevansa mies, joka on rakentanut itselleen elämänsä aikana neljä brändiä. Varhaisteininä hän oli kaikkien lajien superlupaus Tammisen Jussi, nuorena aikuisena maajoukkuekapteeni Tami Tamminen, valmentajana Aurinkokuningas ja nyt konsulttina-kommentaattorina Don Tami.

Mainosmiehenä arvostan Tammisen uusiutumiskykyä. Ja erityisesti taitoa luoda kehityskaaresta johdonmukainen tarina. Huomionarvoista on myös Tammisen kyky kunnostautua uusien medioiden hyödyntäjänä. Chapeau!

Tänään kirjoitettiin Jokereista. Se on jääkiekkoliigan puolivälissä majaileva helsinkiläinen seura. Tomi Lämsä on sen tuorein ex-valmentaja. Nevahööd. Uusi valmentaja on Tomek Valtonen. Hänen nimensä olen kuullut.  Jostain syystä olen muistavinani, että Valtonen olisi viihtynyt jäähypenkillä. Voin olla väärässä. Valtosen apuvalmentaja on Pasi Nurminen. Hänet muistan ulkourheilullisista saavutuksista. Mutta käsittääkseni hän oli aikanaan myös erinomainen maalivahti.

Jokereiden valmentajavaihdosta perusteltiin halusta päästä eroon virkamieskiekosta. Tilalle valmennukseen haluttiin kaksi intohimoista katupoikaa. Porilainen vereni alkoi vihdoin virrata. Joukkuetta – oli kyse sitten liike-elämästä tai urheilusta – johdetaan intohimolla. Chapeau!

 

9396441-black-old-hockey-puck-isolated-on-white-background

One Comment (+add yours?)

  1. Jarmo Osmo
    joulu 18, 2013 @ 20:01:07

    Kunhan Tomek on harjoitellut päävalmentajuutta tuolla meidän farmijoukkueessa, hän pääsee ensi kautena valmentamaan Vaasan Sportia

    Vastaa

Leave a Reply