Sen pitää myös näyttää hyvältä

No Comments

Sanotaan, että parhaat elokuvasynopsikset mahtuvat kirjoitettuna puolikkaaseen aaneloseen. Hollywoodissa on huhujen mukaan maksettu miljoonia yhdestä lauseesta. Kaupan jälkeen tuotantotiimin tulee herättää idea henkiin. Investoinnin tuotto on mitattavissa lippuluukuilla.

Ideat eivät ole ongelma. Niitä meillä riittää. Parhaat sanat tarvitsevat tuekseen parhaita kuvia. Siksi parikymmenhenkinen Zeelandin Turun toimisto tarvitsee Sinua, jolla on kyky rakentaa hyvästä synopsiksesta vieläkin parempi markkinointiviesti.

Tunnistan talentin. Olen vuosien mittaan palkannut suuren osan Suomen menestyneimmistä mainonnansuunnittelijoista. Jos olet yllä oleviin haasteisiin soveltuva ajanmukainen AD, saatat olla seuraava. Laita hakemuksesi meilitse osoitteeseen juuso.enala(ät)zeeland.fi

Mitä vielä odotat?

Leave a Reply