Kunnon ajoitus

No Comments

Tämän saa lukea, muttei ole pakko. En ota vastuuta, jos vedät herneen nenääsi. Mitäs työnnät sen joka postaukseen.

Olen perusterve suomalainen mies. Liukas Lätkä. Todellinen teflon. Minuun ei tartu flunssa eikä vatsatauti. Edellisestä nuhastakin on vuosia. Täytän keväällä 49 eikä vaivaa edes ikänäkö. Lääkärikäyntini johtuvat lähinnä onnettomuusalttiudestani. Hampaat ovat muovia. Naamassa ja raajoissa on tikkejä enemmän kuin halvassa untuvatakissa. Suolenmutkaa joskus jäyti, mutta sain sen kuntoon ruokavaliolla. En tiedä, mikä on päänsärky. En pode krapulaa. Poden huonoa omaatuntoa. Olen kateellinen ihmisille, jotka ovat joskus sairauslomalla.

Nyt kun avaudun, minua voi pitää narsistina. Olen narsistin alatyyppi: terveysmarttyyri. Sääli on sairautta. Onko marttyyrius? Saako siitä toipuakseen lomaa?

Reilun viikon päästä on joulu. Se on ensimmäinen vapaani kesäloman jälkeen. Kaltaiselleni perusterveelle lomailu on kuin arvokisat urheilijalle. Kunnonajoitus pitää osua nappiin. Kierrokset tulee saada lasketuksi sopivasti ennen joulua ja nostettua takaisin marssinopeuteen heti tammikuun alussa. Keskeistä on, että läheiset ansaitsevan lomilla isän, joka ei ole etätöissä.

 

rpm1

Leave a Reply