Joulukuusi

No Comments

Perheessämme ei ole tapana ostaa joulu- tai syntymäpäivälahjoja.  Ei niitä toisaalta kukaan ole erityisemmin toivonutkaan. Joskus teemme pieniä poikkeuksia. Kuten tänään. Hankin koko perheelle yhteisen lahjan. Se on pitkä viikonloppu välipäivinä.

Joskus meitä oli vain kaksi. 18 vuotta meitä on ollut neljä. Viimeisen vuoden kuusi. Ensimmäiset aviovuodet totuttelimme toisiimme. Sitten lapsiimme. Nyt saamme tutustua heidän tyttöystäviinsä. Serranon perheemme on kasvanut. Viisikko saa haastajan kuusikostamme.

Tuntuu jo ennakkoon kohtuuttomalta, että talo on koko ajan täydempi elämää, kunnes se hiljenee radikaalisti lasten muuttaessa omilleen. Eipä silti. Olen varma, että kun show näyttää loppuneen, saamme nauttia encoresta – ilman sen suurempia maanitteluja.

Niin makaa kuin petaa;)

 

Näyttökuva 2013-11-30 kohteessa 19.16.33

 

 

 

Leave a Reply