En tiedä, mistä puhun

No Comments

Olen ihmisenä vajavainen. En tiedä, mistä puhun. Siksi en ota kantaa Cheekin stadionkonserttiin. Sanon vain kulttuurikentän tiedostavalta puolelta nousseille Jaren ladun aktiivihiekottajille, että hajotkaa seurojentalokeikoillanne puolityhjien katsomoiden edessä.

Kyllä minuakin Bollinger närästää, mutta ihailen yrittämisen rohkeutta niin paljon, että se neutraloi mahahapot ennen kuin niistä muodostuu hapan postaus.

****

En jaksa enää ottaa kantaa edes Talvivaaraan. Katastrofiyhtiö on hakeutunut velkasaneeraukseen. Laki ei näytä olevan kaikille sama. Kun Talvivaara ei saanut määräaikaan mennessä vaadittua määrää saneerauksen puoltajia, käräjäoikeus ystävällisesti jatkoi määräaikaa.

Jatkossa Talvivaaran kaltaisille Molokin kidoille pitäisi perustamiskirjaan liittää hoitotestamentti. Kun yhtiö on aivokuollut, elimet jakoon ja piuhat irti.

****

En jaksaisi kirjoittaa edes Posti- ja logistiikka-alan Unionista. Se uhkaa työtaistelulla juuri joulun alla. Sadattuhannet joulupaketit ja kymmenet miljoonat joulukortit uhkaavat jäädä jakamatta. Ne ovat monelle vastaanottajalleen vuoden kohokohta. Lakko on uusi Nokia.

Itellan henkilökunnan kannattaakin keskittyä palvelun parantamisen sijasta työtaisteluihin. Englantilaisesta verkkokaupasta paketti tulee Turkuun puolet nopeammin kuin Helsingistä.

 

i_joulu_enkeli

 

 

Leave a Reply