Unelmointi ei ole nollasummapeliä

2 Comments

Minun unelmani ei ole pois sinulta. Eikä päinvastoin. Jostakin syystä meillä on kuitenkin dna:ssamme tarve neutraloida muiden unelmia omalla kateudellamme.

Olen aina ollut verrattain avoin ja peloton. Se on yhdistelmä, joka tekee minunlaiseni myös hyvin haavoittuvaksi. Valehtelisin jos väittäisin, että persoonaani koskevat pahat puheet eivät joskus satuttaisi.

Miksi kirjoitan nyt unelmista? Kirjoitan niistä, koska Cheek julkaisi eilen stadionkeikan. Hänen unelmansa tuntuu olevan tikku monen arvostelijan perseessä. Taidan ostaa liput vain tukeakseni miehen unelmaa – ja näyttääkseni osaltani pitkää nenää dissaajille.

Cheek tekee erinomaisen radiosoittoystävällistä musiikkia. Kuuntelen sitä mielelläni työmatkalla. Parhaat taiteilijat antavat myös minun unelmilleni siivet. Tällä hetkellä minun lempibiisini edustaa kuitenkin hyvin eri genreä. Kuulet sen tästä.

 

 

2 Comments (+add yours?)

 1. Sanna
  marras 20, 2013 @ 18:40:54

  Just samat fiilikset, mä ainakin ostan liput konserttiin. Pikkiriikkisessä Suomessa on ihan tarpeeksi ihmisiä pyytämässä anteeks onnistumistaan tai yrittämistään. On se sukkela, jos ei saa kokeilla siipiään ja tehdä asioita isosti. Go C!!! Joskus kannattais lopettaa pikkumaisuus ja olla ylpeä ja onnellinen kanssakulkijankin puolesta. Että sitä mieltä keskellä marraskuun pimeyttä. S.

  Vastaa

 2. Markku Tauriainen
  marras 20, 2013 @ 19:03:43

  Dalai Lama: ”What you think, you become!”

  Suomessa toivoisi yhteisöllisen kannustavuuden lisääntyvän – rohkeuden ja tekemisen kulttuurin vahvistuvan. Älä pelkästään perusta uutta yritystä, vaan ole rohkeampi ja ota 100 nuorta osaajaa töihin. Anna heille mahdollisuus ja he näyttävät, että Suomessa asuu ja elää enemmän osaaminen kuin kampittaminen.

  Juuson kirjoittamassa ajatuksessa on vahva kollektiinen mantra. Cheek konsertti, ajatus siitä vahvistuu ja voimistuu jokaisen lukijan ajatuksissa. Tämän tiesi edelleen maailman parhaana puhujana pidetty roomanvallan aikainen lakimies Marcus Tullius Cicero: ” Kansa rakastaa puhujaa, jonka ajatuksia (sanoja) voi pitää omina – mutta inhoaa itsestään selvyyksien kertojaa.

  Musiikilla on mielen ja sielun parantava vaikutus. Hyvä Cheek, hyvä Juuso!

  Vastaa

Leave a Reply