Sivuraide

1 Comment

“Kadehdi en niitä jotka luotuja on kaksoiselämään

Joskus tuntuu etten kunnolla saa eletyksi tätä yhtäkään.”

Juice Leskisen sanat ovat viisaita sanoja viisaalta mieheltä. En ole tyhmä minäkään. Käyttäydyn vain joskus tyhmästi. Käyntikortissani lukee tällä kertaa neuvonantaja. Olen hyvä antamaan neuvoja, mutta erittäin huono noudattamaan niitä.

Olen erityisen huono noudattamaan itselleni antamiani neuvoja. Muiden neuvoja harvoin edes maltan rekisteröidä. Vietän laatuaikaa omassa kuplassani. 48 vuotta tässä ollaan menty yritys ja erehdys –menetelmällä. Joskus menee pitkiäkin aikoja ihan ok.

Joskus sitten taas ei.

Olen ollut pari-kolme vuotta sivuraiteella. Ajauduin väärään seuraan. Ei siinä mitään väärää ollut, se ei vain sopinut minulle. Nyt olen palannut 100 %:sesti siihen työhön, jota osaan. Niiden ihmisten luo, joihin luotan. Tuhlaajapoika on otettu vastaan rakkaudella.

Niin minäkin Teitä.

Hymyilin hiljaa sisäänpäin, kun Turun toimistomme muutti tänään uuteen toimistoon Logomoon. Talo on remontoitu vanhaan veturihalliin. Sinne on sivuraiteelta hyvä palata.

Ei elämä kulje aina kuin juna. Miksi sen pitäisi? Se on elämää.

 

dui

 

 

 

 

 

 

One Comment (+add yours?)

  1. Anssi Koskinen
    loka 25, 2013 @ 16:38:12

    Tervetuloa seinänaapurit!

    Sivuraiteella voi poiketa edelleen jos siltä tuntuu. Se on nimittäin se jumppanurkka Asemarappusten tuntumassa. Vire Senior opastaa kyllä lisää, halusitte tai ette 🙂

    Vastaa

Leave a Reply