Kamalan ihana

No Comments

Joskus itsetuntoni horjuu. Tänään tekisi mieli pyytää julkisesti anteeksi käytöstäni. Olen viime viikkojen aikana ollut tavallistakin särmikkäämpi. Olen jakanut turhautumistani hehtaaripyssyllä kohti kaikkea liikkuvaa ja aiheuttanut pieniä ja keskivaikeita mielensäpahoittumisia. Voin vaikuttaa lauhkealta höpöttäjältä, mutta harmittoman ulkokuoren alle on kätketty teräväkielinen sivaltaja.  Piikikkyys on minun tapani pitää hyväksikäyttäjät etäämpänä. Kun suojauksen läpi pääsee, tiedän olevani erittäin lojaali ystävä.

Joskus silti tajuan itsekin menneeni yli rajan. Valehtelisin jos väittäisin, ettei äksyilystäni tule joskus morkkis. Tulee usein. Yhtä usein se menee ohi. Olen joskus kiva. Joskus piikki perseessä. Mutta olen aina minä. Olen kokonaispaketti. Olen ihan keskiverto. Jokaista plussaa vastaan on yksi miinus. Ei haihattele olevani yhtään muita parempi. Yrittäkää silti rakastaa minua niin myötä- kuin vastamäessä.

Muutin mieltäni. Pyydän sittenkin anteeksi käytöstäni, en olemassaoloani. Yritänkö muuttua? Turha edes yrittää. Maneerini ovat vakiintuneet. Lupaan olla jatkossakin kuin Jack Nicholson Anger managementissä. Kamalan ihana;)

 

304906-2015-clp-720

Leave a Reply