Koska sydän sanoo niin

No Comments

Olin tänään NB-palaverissa (NB = New Business). Olin siis hurmaamassa potentiaalista asiakasta. Ei oikein sujunut.

Pudottelin vastauksia mahdollisen asiakkaan asettamiin kysymyksiin. Kyllä minulla vastauksia riittää, antaa tulla vaan. Neuvottelukumppanini pöydän toisella puolella oli kyltymätön. Hän tivasi tarkennuksia vastauksiini: ”Miten perustelet näkemyksesi teoriassa?”

”En perustele”, vastasin. ”Riittää, että minusta tuntuu siltä.”

Joskus tietyntyyppistä radiosoittoystävällistä musiikkia sanotaan laskelmoiduksi. Tunnustan itsekin ajattelevani joskus niin. Radiosoittoa ehkä voidaan laskelmoida, aitoja tunteita ei. Tunteet eivät synny päässä, ne syntyvät sydämessä. En perustele tunteitani. En edes itselleni. Itken kun itkettää. Nauran kun naurattaa. Minulle riittää, että tunteeni ovat aitoja. Silloin ne ovat uskottavia.

Tiedän, mitä tarkoitan, mutta en saa nyt sanoja paperille. Pelle, ole hyvä.

 

Pelle+Miljoona+Oy+1101978666478

Leave a Reply