Vanha liitto, uusi maailma

No Comments

Eilen julkaistiin Helsingin Messukeskuksen uusi nimi: Messukeskus. Nimi ei ollut innovaatio. Eilen julkaistiin uuden ja uljaan Messukeskuksen sosiaalinen ja jatkuvasti rakentuva logo. Logo ei ollut innovaatio. Pyörrettä esittävä visuaalinen aivopieru kuvaa tiedotteen mukaan messupöhinää. Selitys ei ollut innovaatio. Se oli säälittävä.

Vanhan liiton ratkaisut ja selitykset eivät toimi uudessa maailmassa. Ympäristö muuttuu ja siihen voi tutustua vain astumalla ulos omalta mukavuusalueeltaan. Olen kahden viime päivän aikana kohdannut yrittäjiä, joilla on ollut tämä kyky. Kunnioitan ihmisiä, jotka uskaltavat. Suomen kielessä on kolme suurta sanaa: kiitos, anteeksi ja rohkeus.

Suurin niistä on rohkeus.

 

Näyttökuva 2013-09-19 kohteessa 20.43.00

 

Leave a Reply