Puku miehen tekee

No Comments

En ole koskaan ymmärtänyt pukeutumisesta mitään. Olen aina casual. Jos tyyliäni yrittää kuvata, olen auttamattoman yli-ikäinen brittipoppari. Tai haluaisin olla.

Viime viikolla kuitenkin ymmärsin olevani trendin harjalla, kun työkaverini kertoi minun olevan tyypillinen MAMIL = Middle Aged Man In Lycra. Tänään olin sitä todella. Hankin elämäni ensimmäiset kompressiotightsit ja kerralla alan rolls-royce eli 2XU:t. Ensimmäinen puolentoista tunnin lenkki osoitti niiden olevan maineensa veroiset. Ne puristivat juuri oikeasta paikasta;) ja tekivät juoksijan hyvin tietoiseksi omasta kehostaan. Kaiken lisäksi ne lämmittivät poikkeuksellisen hyvin. Iso peukku.

Tänä syksynä minulla on tulossa useammatkin akateemiset juhlat. Ne ovat ahdistavia tilaisuuksia kaltaiselleni kasuaalipukeutujalle. Pakko sitä kait on sonnustautua frakkiin. Sen verran minussa on kuitenkin kapinallista, että ryyditän ainakin osaan juhlista itseni epäortodoksisilla mausteilla: Conssit, niittivyö tai nahkahousut frakin kanssa. Saas nähdä. En tiedä, miksi minun on helpompi erottautua massasta kuin sulautua siihen. Viihdyn heti paremmin, kun saan olla hiukan erilainen. Toisaalta voisin kerätä kerrankin huomion olemalla ihan kuin muut.

 

Näyttökuva 2013-09-16 kohteessa 17.44.48

Leave a Reply