Kurssilasku

No Comments

Loman jälkeinen kurssini on ollut nousujohteinen. Viiden viikon työrupeaman aikana olen ylittänyt itselleni asettamani tavoitteet. Olen ottanut kontakteja, löytänyt ratkaisuja, tehnyt kauppaa.

Tällä viikolla tuli notkahdus. Viikko oli ihan kiva. Tyydyttävä. 7 ½ . Muutaman kiitettävän viikon jälkeen koen matavani pohjamudissa. Onneksi katsoin pari päivää sitten Yle Femiltä Suomi-Turkki –koripallomatsin. Sen loputtua näytettiin täyteohjelmana dokumentti nuoresta islantilaisesta 7-ottelijasta ‪Helga Margrét Þorsteinsdóttir‬ista.

Hän oli johtanut ylivoimaisesti EM-kisoja viiden lajin jälkeen ennen loukkaantumistaan. Voitto ei tunnu miltään, jollei ole kokenut tappiota, hän vastasi toimittajan kliseiseen kysymykseen tuntemuksistaan.

Miksi niin monen itsestään selvän asian ymmärtää vasta jonkun kohtalontoverin suusta kuultuna? Minulla on hyvä vaimo ja ihanat lapset. Kerron sen heille tänään.

 

Leave a Reply