Musta on uusi musta

1 Comment

Olen ansainnut elantoni käytännössä koko työurani sillä, että olen osannut nähdä laatikon ulkopuolelle. Onko minusta tullut maineeni vanki? Kaukokatseisena en ole halunnut nähdä lähelle.

Tänään pysyin laiskuuttani laatikossa. Ja olin heti niin inessä. Kannen alla pimeässä ymmärsin, että musta on uusi musta.

Tavattuani Jaakko Alasaarelan olen nähnyt maailman uusin silmin. Olen vihdoin ymmärtänyt, mitä kuluttajakäyttäytymiseen saattaa vaikuttaa se, että informaation määrä kasvaa vuosittain 40 %:lla. Tietoyhteiskunta antaa valinnanvaikeudelle kasvot.

Lähikaupan pastahylly on parissa vuosikymmenessä kasvanut tiedon lailla. Makaroni ja spagetti ovat saaneet seurakseen vermicelliä, capelli d’angeloa, pappardellea, fettucinea, tagliatellea, cannellonia, maccheronia, fusillia, rigatonia, conchigliea, farfallea ja orecchiettea. Kun kaikkea on kokeiltu, voi taas nauttia mummon makaronilaatikosta. Kotiin on hyvä palata.

Kotitelevisiostani näkyy kymmeniä kanavia. Osaan yhdistää ehkä puolenkymmentä kanavaa oikeaan numeroon. Sekin on paljon. Katson vain yhtä kanavaa kerrallaan.

 

Pasta Post Cards_NEW - Copy

 

 

 

 

 

One Comment (+add yours?)

  1. Paula
    elo 29, 2013 @ 18:39:47

    Sehän tässä on meneillään, että kaikesta ihan tavallisesta yritetään vääntää valtava määrä versioita, jotain erikoista ja hienoa. No onhan se totta, että Italiassa eri mallisilla makarooneilla on erilaiset nimet. Mutta mua ei hämätä. Ne kaikki ovat edelleen samanmakuinen yhdistelmä vehnäjauhoa ja kananmunaa. Ne on makarooneja. Vai pastaa! No höh.

    Vastaa

Leave a Reply