Kansakunnan keuhkoveritulppa

No Comments

Suomesta on tullut Amerikka.  Todellisuus piilotetaan kiiltävän kuoren taakse. Hymy ei saa hyytyä, vaikka tekee kipeää. Naapurissa Putin sukeltaa ja lentää. Suomessa kestohymyministeri runttaa läpi triathlonin iloisesti tviittaillen. Oppositiojohtaja polkee läpi Suomen keuhkot pihisten. Sairauslomallakaan hän ei levännyt vaan kehitti väsymättä pyöräänsä sähköavustimen. Tietenkin ihan itse.

Polion rampauttama Franklin D. Roosevelt ei olisi noussut presidentiksi aikana, jolloin suhtaudumme rasistisesti kaikkeen vajaakykyiseen. Hyvä fysiikka auttaa eittämättä työssä jaksamisessa. Päätökset kuitenkin tehdään päällä, ei rasvaprosenteilla.

Huomiotaloudessakin on tärkeintä, että ihminen on sinut itsensä – ei pelkästään kohderyhmänsä kanssa. Vain itsensä – myös vajavaisuutensa – hyväksyvä ihminen on kykeneväinen pitkäjänteisiin päätöksiin.

PS: Tämä biisi ei nyt varsinaisesti liity tähän, mutta sopii tunnelmaan.

 

fdr1

Leave a Reply