Kakka ja penis

No Comments

Kiitos kysymästä. Voin oikein hyvin. Aavistuksenomaista kevätlentsua huomioimatta paremmin kuin aikoihin.

***

Olin tänään pienessä lähikaupassamme – kuten 3-4 kertaa viikossa. Nuoripari laski kolikoitaan; osti rasian Saarioisten eineslaatikkoa ja 8-packin vessapaperia. Lähikaupasta ostettuna pehmopaperin kilohinta on moninkertainen hypermarkettien säkkitarjouksiin verrattuna. Nuorellaparilla ei ollut rahaa säästää rahaa.

***

Miksi sanotaan, että keskitie on kultainen? Olen aina nähnyt reunoilla kasvavan ruohon houkuttelevampana. Mitä elämästä oppii laput silmillä keskitietä körötellessä? Neulansilmä vasempaan ja sataa oikeaan, sanon minä.

***

Huipulla tuulee. Ainakin täällä Maslowin tarvehierarkian huipulla. Olen sosiaalisen sivelyn tarpeen yläpuolella. Olen huomannut, etten tarvitse peniksen jatkeita. Tätä väitettä alleviivatakseni ostin tällä viikolla elämäni pienimmän auton. Vai onko 1.4 litran kauppakassiini sisällytetty piilogenda? Keräänkö nyt huomiota downgreidauksella?

***

Rakas, Sinusta on tullut pullukka, sanoin vanhalle kumppanilleni. Puhun autosta. Ymmärsin vihdoin, että auton tehtävä on kuljettaa minua ja kyytiläisiäni. On järjenvastaista liikuttaa satoja ylimääräisiä kiloja rautaa pitkin maanteitä. Mitä suurempi moottori, sitä enemmän se painaa, sitä suurempi moottori tarvitaan liikuttamaan autoa.

***

Liikkuminen on tärkeää. Haluan kohdata ihmiset. Toivottavasti ainakin osa heistä haluaa tavata myös minut. Kuulin tänään jotakin pelottavaa. Suuri Suomessa toimiva pankki tekee organisaatiouudistuksen ja vähentää henkilökuntaansa rajusti. Käyntikortteihin kirjoitetaan yrityksen ohella jatkossa vain pankin työntekijän nimi. Ei sähköpostisoitetta, ei puhelinnumeroa. Asiakaskohtaamiset muutetaan videotapaamiseksi.

***

Kiitos. Kuulemiin.

Leave a Reply