#<3 aka Juudaksen suudelma

1 Comment

Sosiaalinen media on kaivattu vaihtoehto yksisuuntaiselle ja persoonattomalle massamarkkinoinnille. Miksi huutaa megafonilla massoille jos on mahdollisuus keskustella kohderyhmänsä kanssa kahden? Diginatiiveja ja someaktiiveja on alkanut vaivata vauhtisokeus. Monet heistä toimivat omia oppejaan vastaan.

Somea on alettu käyttää mediamainonnan halpana korvikkeena. Ihmiset ja yhteisöt arvioivat somepresenssiään enemmän määrällisesti kuin laadullisesti. 20.000 seuraajaa tuntuu olevan automaattisesti parempi kuin 2.000. Se on #hugemistake.

Pari tuhatta vuotta sitten yhdellä aikansa somegurulla oli vain 12 seuraajaa. Heistäkin yksi petti. Loppu on historiaa. Missä mittakaavassa se toistaa itsensä?

 

 

 

One Comment (+add yours?)

 1. Ville Tolvanen
  maalis 23, 2013 @ 11:11:21

  Juuso! oli mukava tavata. Sääli etten kuullut esitystäsi Turusta. Jutustasi tuli mieleen oma vanhempi… muutoksen tuulet puhaltavat!

  terkut!!!

  http://www.villetolvanen.com/2012/08/03/mainostoimisto-kriisissa/

  Ville

  Vastaa

Leave a Reply