Asiakaspalvelua ja asiakaspalvelua

4 Comments

Olen huono valittaja. Olen yleensä varsin tyytyväinen saamaani palveluun. Silloin harvoin kun vaivaudun antamaan palautetta, odotan saavani vastauksen.

Vuoden kuluessa olen tehnyt pari reklamaatiota. Toisen tein H&M:lle. Ostin David Beckham –kalsarit. Pakkauksessa luki kokona M, sisus oli XL. Tämä oli toinen kerta peräjälkeen kun pakkaus ja sisus olivat epäsynkassa. Kirjoitin lauantaina palautetta, sain siihen vastauksen sunnuntaina. Hienoa, H&M.

Paulig Cupsolo -laite on kätevä. Jostain syystä sen kapselien lukitusvipu ponnahtaa joskus hillittömästi pystyyn kesken juoman tiristämisen ja kapseli menee hukkaan. Olen jättänyt Pauligin asiakaspalveluun verkossa kaksi kertaa kyselyn ongelmasta: onko kyseessä laitevika vai käytänkö tuotetta väärin. Kukaan ei vastaa. Tänään yritin soittaa Pauligin asiakaspalvelunumeroon. Puhelu ei yhdistynyt ollenkaan. Soitin keskukseen, joka sanoi, että ”öö, asiakaspalvelu ei tänään ole paikalla”. Jätin soittopyynnön. Odottelen vastausta.

Imagomainonta on joskus turhaa. Yritys on yhtä hyvä kuin sen asiakaspalvelu.

4 Comments (+add yours?)

 1. Janne Saarikko
  helmi 18, 2013 @ 17:23:27

  Huh. Onneksi et sanonut Cupsolo-kahvin olevan hyvää… 😉

  Vastaa

 2. Kaisa Junikka
  helmi 19, 2013 @ 08:23:38

  Hei Juuso,
  Olemme erittäin pahoillamme, jos kysymyksesi on jäänyt huomiotta. Se ei ole lainkaan asiakaspalveluetiikkamme mukaista. Olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä puh. 0800-0110 ja huomaathan, että päivystysaikamme on klo 9-12:30.
  Terveisin Paulig kuluttajapalvelu,
  kuluttajapalvelupäällikkö Kaisa Junikka

  Vastaa

 3. juuso
  helmi 19, 2013 @ 18:09:33

  Hei Kaisa

  Koetan ottaa Teihin yhteyttä neljännen kerran huomenna. Olen jättänyt yhteystietoni Teille kolme kertaa.

  t juuso

  Vastaa

 4. Juuso
  helmi 20, 2013 @ 07:36:53

  Kiitos soitosta, Kaisa.

  Vastaa

Leave a Reply