Temppu ja kuinka se tehdään

No Comments

Hyvä, Juuso. Vanha koira osaa vielä vanhat temput.

Valtaosa mainostoimistomme työntekijöistä lomailee. Minunkin piti, mutta työt eivät antaneet myöden. Suunnitteluosaston tuotantokapeikko ajoi minut rospuuttoviikolla radikaaleihin tekoihin.

Olen tottunut antamaan asiakaspresentaationi aina graafikkojen viimeisteltäviksi. Nyt he eivät ehtineet kiireiltään auttaa minua. Loppuviikon powerpointit muuttuivatkin klippa o klistra –menetelmällä tehdyiksi.

Otin pöydälleni kopiopaperia, tusseja ja puuvärit. Kopioin ja pienensin, leikkasin ja liimasin. Presentaatiosta tuli luvalla sanoen elämänmakuinen. Tekninen suoritus oli välttävä, taiteellinen vaikutelma tyydyttävä. Liian usein unohtaa, että niillä ei ole loppupeleissä väliä kunhan sisältö on kiitettävä.

Koiraa ole ole karvoihin katsomista. Eikä presentaatiota kalvoihin. Wuff!

 

Leave a Reply