Em Manutenção!

No Comments

Ennen kuin kriisini eskaloitui täysimittaiseksi katastrofiksi, aloin määrätietoisesti pilkkoa sitä.

Työpaikanvaihdos. Hoidettu!

Lapset ovat kasvaneet niin isoiksi, että vihdoin olisi teoriassa mahdollisuus hankkia vuosia haikailemani kahden hengen urheiluauto. Nyt se ei sitten enää kiinnostakaan. Pesen ja vahaan vanhan auton keväällä.

Onko uudelta autolta tuoksuva Wunderbaum urbaanilegenda?

Omaa aikaa tunti päivässä. Hoidettu!

Tatuointi. Not.

Sen verran kriisi vielä kytee, että olen Nettimotosta katsellut pari-kolme kertaa käytettyä Ducati Monsteria.

Tänään olin taas lenkillä. Eilen noin 13 kilometriä, tänään vajaat 15. – 8°C, liukasta ja pimeää. Lunastin puolitoista tuntia suomalaista lottovoittoani. Päätin ilmoittautua puolimaratonille jonnekin lämpimään. Kokonainen maratoni olisi keski-iänkriisin tunnustamista. Löysin oivan kohteen. UNESCON maailmaperintökohteisiin kuuluvan Duoron viinilaakson puolimaratoni toukokuussa Portugalissa. Kävijäkokemusten mukaan reitti on yksi maailman kauneimmista. Vakuutuin ja ilmoittauduin.

Vakuutuin ja yritin ilmoittautua. Sivu oli nurin. Em Manutenção! Elämän ylläpitohommia. Siitähän tässä on kysymys.

 

 

 

 

Leave a Reply