Totuus vai unelma?

No Comments

Olen viime vuodet kipuillut monien kaltaisteni keski-ikäisten lailla. En ole saanut  enää ammatillista tyydytystä tekemästäni työstä. On tuntunut siltä, että kaikki on tullut nähdyksi/tehdyksi.

Olenkin pyrkinyt löytämään itseäni motivoivia uusia unelmia  markkinointiviestintälaatikon ulkopuolelta. Se on ollut innostava matka. Tärkeintä ympärilleen katsomisessa on ollut se, että olen oppinut näkemään myös itseni. Vihdoin olen oppinut arvostamaan sitä, mitä oikeasti osaan.

Perjantaina tapasin oman alansa Suomen ehdottomia huippuja. Heidän tuotteensa on loistava, mutta kauppa ei käy toivotusti. Olen varma, että puolen tunnin tapaamisen aikana keksin ratkaisun heidän markkinointiongelmiinsa. Se kävi minulta helposti kuin kaksoisslutz Kiira Korvelta. Pakottomasti ja ilmavasti.

Taisi olla J.R.R. Tolkien, joka sanoi, että ”yksi unelma on vahvempi kuin tuhat totuutta”. Voin sulkea silmäni ja kuvitella itseni lempeätuuliselle palmurannalle (UNELMA). Avaan silmäni ja tajuan, että on aika lähteä lumitöihin (TOTUUS). Ilman totuutta unelma ei olisi minkään arvoinen. Ilman unelmia totuutta ei ehkä aina jaksaisi. Elämä ei ole jokotai. Se on sekäettä.

Leave a Reply