Se toinen päivä vuodesta

No Comments

Rakastan omakotitalossa asumista. Saan liputtaa niinä päivinä kuin haluan. Pääsääntöisesti se tapahtuu kaksi kertaa vuodessa. Virallisia tai vakiintuneita liputuspäiviä taitaa olla keskimäärin pari kuukaudessa. Minä vedän lipun salkoon vain itsenäisyyspäivänä ja äitienpäivänä. Äidit ja itsenäisyys ovat minulle muita tärkeämpiä asioita.

Olen kyllä liputtanut myös omien lasten rippijuhlapäivänä ja teen sen myös ylioppilaspäivänä. Kerran vedin salkoon lipun ihan muuten vaan. Oli niin hyvä olo ja halusin juhlistaa sitä. Kaikki muut päivät salossamme liehuu tai roikkuu Satakunnan viiri. Matka Satakunnasta Varsinais-Suomeen on ollut matka toiseen kulttuuriin. Viiri kertoo ylpeydestä synnyinseutuuni. Lippu ylpeydestä isänmaahani. Täällä on hyvä.

 

Leave a Reply