Suomi nousuun (duo remix)

No Comments

Helsingin Sanomien pääkirjoituksessa etsittiin tänään keinoja, millä Suomesta saadaan taas kasvava talous. Kirjoituksessa oli paljon hyviä ideoita yrittäjyyden ja teollisuuden tukemisesta. Tärkein ehdotus oli mielestäni nuorten työllistämistalkoot.

Suomella on edessään loistava tulevaisuus. Meillä on määrätietoisia, kielitaitoisia, kansainvälisiä ja ennakkoluulottomia nuoria. Heille pitää antaa mahdollisuus toteuttaa itseään yrityselämässä. Yrityksemme eivät saa ukkoutua ja akkautua. Senioriteetti on arvostettavaa, mutta kokemuksen syvä rintaääni ansaitsee duoparikseen nuoruuden heleyden.

Yrittäjäystäväni, tehkää varma sijoitus tulevaisuuteen. Unohtakaa osakekeinottelu, vipurahastot ja verosuunnittelu. Palkatkaa nuori. Saatte siitä uskomattomasti energiaa myös itsellenne.

Leave a Reply