Solsidanin varjoisemmalla puolella

No Comments

Olen saanut synnyinlahjakseni ja taakakseni korkeasti intensiivisen temperamentin. Sanotaan, että temperamenttia ei voi muuttaa, mutta omaa käyttäytymistään voi. Varmasti voi, mutta minä en halua. Temperamenttini on keskeinen osa persoonallisuuttani. Jos sen kanssa eläminen on vaikeaa läheisilleni, voin vakuuttaa, että ei se helppoa minullekaan. Parin minuutin paskahalvaus vastaa rasittavuudeltaan puolimaratonia. Olen kovassa kunnossa. Vedän niitä useamman viikossa.

Annan itselleni luvan olla mikä olen. Yleishälyn takana tiedän olevani määrätietoinen ja pitkäjänteinen. Fokukseni on kirkas. Tiedän, minne olen menossa. En kuitenkaan koskaan tavoita määränpäätäni suorinta mahdollista reittiä. Volatiliteetti on myös voimavara. Se vie minut sivuteille, joiden varsilta löydän ennalta arvaamatonta inspiraatiota.

En suosittele ketään toimimaan luonteensa vastaisesti, mutta suosittelen joskus valitsemaan reitin, joka ei ole suorin mahdollinen. Sellaisella matkalla saattaa altistua aidolle elämälle. Elämä on elämisen arvoista myös Solsidanin varjoisemmalla puolella.

 

 

Leave a Reply