Hyvä kysymys

No Comments

Vietimme eilen poikkeuksellisen mukavaa iltaa ystävien luona. Herkullista ruokaa,  hyvää musiikkia ja erityisesti mielenkiintoisia keskusteluja. Kun sivusimme työasioita keskustelu poukkoili ainakin omalta osaltani kaikkiin mahdollisiin ilmasuuntiin. Minulta kysyttiinkin oikeutetusti, mikä on päätyöni.

Hyvä kysymys.

Olen toimittajan työssä oppinut, että kun haastateltava sanoo kysymystä hyväksi, hänellä ei ole silloin selkeää vastausta. Myötäkarvaan silittämällä hän ostaa lisäaikaa oikean vastauksen rakentamiseen. En osannut miettimisen jälkeenkään vastata hyvään kysymykseen.

Olen kuin pahainen kaukosäädintä räpläävä kanavaluistelija, joka surffaa kanavalta toiselle. Toisaalta mitä varten televisiossa on kymmeniä kanavia, jollei niitä ole tarkoitettu katseltaviksi?

 

 

Leave a Reply