Riku Korhonen

No Comments

Tunnustan harvoin olleeni väärässä. Teen sen kuitenkin mielelläni silloin kun siihen on aihetta.

Olen aina ollut sitä mieltä, että maailman parhaat kirjailijat tulevat Yhdysvalloista. Maan valtava väkimäärä, monikulttuurisuus, ylivertainen kirjallisuuden ja luovan kirjoittamisen koulutus ja mammonassa kylpevät kustantajat hiovat timantteja vuosikymmenestä toiseen.

Kunnes sitten viime sunnuntaina avasin Riku Korhosen uusimman. Nuku lähelläni lumosi minut ensimmäisistä virkkeistä. En muista, koska olisin lukenut tämän vertaista kieltä viimeksi.  En tiedä, onko syy kustantajan vaihdossa vai kirjailijan taitojen hioitumisessa. Enkä välitä. Lopputulos on kantta myöden viimeistelty ja viiltävä.

Riku Korhonen, Turku, Finland. Olen aina pitänyt sinusta. Nyt suhteemme on syventynyt rakkaudeksi.

 

Leave a Reply