Suuret odotukset

No Comments

Lähden vaimoni kanssa torstaina ystävien tupaantuliaisiin. Odotan matkaa innolla, sillä pidän juhlista. Erityisesti pidän juhlista, joissa itse saan olla vieraana. Mutta erityisesti pidän lahjan miettimisestä.

Koska isäntämme saattavat lukea tätä kirjoitusta, en paljasta lahjaamme. Mutta sen voi paljastaa, että olen siihen erityisen tyytyväinen. Lahja ei ole arvokas, mutta siinä on idea, jonka arvo kasvaa vuosien myötä.

Toivon, että pieni lahjamme jää ystävillemme käyttöön ja tuo meidät mieleen vielä vuosien jälkeen. Omassa kodissamme on paljon tavaraa, mutta muistan jokaisesta sen antajan. Kutsumme esimerkiksi harvoja viherkasvejamme niiden antajan nimellä.

Kohta on taas joulu. Parin kuukauden kuluttua on aika lähettää jokavuotiset satakunta joulukorttia. Joskus tuntuu tekopyhältä askarrella kortteja ja lähettää niitä ihmisille, joihin ei ole vuoden mittaan muuta kertaa yhteydessä.

Traditioista kannattaa kuitenkin pitää kiinni, sillä joku saattaa odottaa juuri Sinun korttiasi. Paperille raapustettu nimi ja osoite kertovat siitä, että olet edes sen kerran ajatellut vastaanottajaa. Jokainen kerta on arvokas.

 

Leave a Reply