Osto- ja myyntiliike KLING!

No Comments

Olen kohtalaisen hyvä kauppamies, vaikka en koskaan erityisesti myy mitään.

Käyn aika usein puhumassa eri kokoisissa tilaisuuksista. Jos katsomossa on 600 insinööriä, on todennäköistä, että kohderyhmästä 3-4 pitää minusta. Se riittää minulle. Kun joku myy minulle jotakin, kysyn aina, että olisiko myyjällä tarvetta vastavuoroisesti minun palveluksilleni. Kun työkaverini vaihtaa työpaikkaa, näen hänessä aina potentiaalisen asiakkaan.

En myy vaan yritän madaltaa ostamisen esteitä jatkuvalla kahdensuuntaisella viestinnälläni. Pidän itsestäni. Sen lisäksi pidän itsestäni ääntä. Toivon, että kun jollekin kohtaamistani ihmisistä tulee tarve tarjoamilleni palveluille, olen vaihtoehtojen joukossa.

Olen markkinoinnin suunnittelija ja strategi. Ehkä vain kymmenesosa työajastani menee myymiseen. Mutta siitä kymmenyksestä saan itselleni parhaan palkkion. Mikään ei hivele itsetuntoani enemmän kuin asiakkaan soitto: ”Kiitos tarjouksestanne, päätimme aloittaa yhteistyön teidän kanssanne.”

Sen jälkeen kaikki onkin helppoa. Pitää vain olla luottamuksen arvoinen.

Aina kun luen entisen kollegani Crisin kirjoituksia kauppakellon kilahduksista, se soi kauniisti myös minun korvissani. Se motivoi. KLING!

 

Leave a Reply