Kyllä lasten kauneuskisoille!

1 Comment

En olleenkaan ymmärrä, miksi ihmiset vastustavat Suomeenkin suunniteltuja lasten missikisoja. Ihmiset käyttävät koiria ja kissojakin näyttelyissä, eivätkä ne ole edes sukua.

Ei kaikki tytöt ole luotuja voimistelemaan. Eritasonojapuilla voivat irtoripset tippua kesken kiepin.

Ainakin minun kouluaikana näteillä tytöillä oli aina ruma ystävä. Niinkuin tasapainoksi. Jin ja jang.

70-80 –luvuilla kauneus oli katsojan silmissä. On vihdoin aika pistää tytöt oikeaan järjestykseen. Muutoin joku äiti saattaa pitää omaa lastaan virheellisesti muita kauniimpana.

Nyt kun vihdoin saamme lapsimissejä, myös ruotsalaiset naistenvaateketjut löytävät aidon kohderyhmän, joille heidän anorektikoiden yllä mainostamat leggingsit mahtuvat. Miksi olla lapsi, kun voit olla miniaikuinen?

Kauneus on Suomessa kirosana. Pukeudutaan vain säkkiin ja ollaan metsäläisiä. Master Chef Juniorin pikkuvanhat minikokit ovat kaikkien mielestä niiiin söpöjä. Olisihan se ihan huippua kun Saimi Nousiainen sanoisi 7-vuotiaalle, että perseestä pitää saada kuusi senttiä pois. Jäähän siihen vielä 33 senttiä jäljelle.

Johnson´s Baby Oil. Päivittäinen käyttö tekee lapsestasi jopa 54 % kauniimman ja kilpailukykyisemmän.

Lumi-Maria on vasta 12-vuotias, mutta hän on kauneuskisojen konkari. Pitäähän työuria pidentää myös niiden alkupäästä.

 

 

One Comment (+add yours?)

  1. Raili
    syys 02, 2012 @ 09:08:39

    Jaa, jaa. Naisilla ja tytöillä on jo niin suuret ulkonäköpaineet ennenstään. Annettaisiinko tyttöjen olla tyttöjä ja lasten lapsia.

    Vastaa

Leave a Reply