20/21

No Comments

Vietin kolme viikkoa lomaa. Tänään on viimeinen 21 lomapäivästäni. Lupasin ennen lomaa itselleni, että lenkkeilen joka päivä. Kurinalaisuus on mielestäni tärkeää. Lenkkeilinkin 20 päivänä. Yhden päivän jätin väliin. Sinä päivänä liikuntakiintiöni täyttyi parin tunnin raivaussahajamboreella.

Lenkkeilen omaksi ilokseni. En tähtää maratonille enkä edes puolikkaalle. Juostessaan saa olla hetken ihan omissa ajatuksissaan. En koskaan kuuntele edes musiikkia juostessani.

Lenkkeilin 90-luvun puolivälin jälkeen kymmenen vuotta miltei joka päivä oli sää mikä tahansa. Muutama vuosi sitten kärsin pari vuotta kiusallisista vatsavaivoista ja lenkkeily jäi pariksi vuodeksi. Lenkkeilyltä vapautuneen ajan täytti lasten kuljettaminen harrastusten ja kodin välillä. Pari kolme vuotta sitten vaivat helpottuivat ja vanha kuntoilurytmi palautui.

Kuntoiluun on antanut mukavan mausteen HeiaHeia! Kuntoilijoille on tarjolla toinen toistaan innovatiivisempia applikaatioita , mutta minulle riittää yksinkertainen. En halua mitata pulssiani, en kuluttamiani kaloreita. Haluan vain kirjoittaa liikuntapäiväkirjaa. Ja kun sen jakaa kavereilleen, se tuo sopivasti lisämotivaatiota. HeiaHeia!

 

Leave a Reply